Projectes

PREMI TIC3

 

L’associació TIC3 té interès en promocionar l’enginyeria de Sistemes TIC i per aquest motiu convoca el premi al millor Treball Final de Grau (TFG) dels estudis d’Enginyeria de Sistemes TIC en col·laboració amb l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM) de la Universitat Politècnica de Catalunya. La idea és estimular la realització de treballs finals de grau d’alt nivell, creatius i innovadors, i promoure l’acostament entre la universitat i les empreses del sector TIC de la Catalunya Central.

 

Qui pot participar?

Poden participar els estudiants d’Enginyeria de Sistemes TIC que han superat la defensa del seu treball final de grau durant el curs acadèmic actual.

 

Quan es convoca?

Es convoca anualment entre setembre-octubre i es lliura el premi durant l’acte de graduació de les promocions actuals de l’EPSEM.

 

Premi

Es concedeix un premi dinerari de 1000 €, diploma per a l’autor o autors del TFG i diploma per al director o directors del TFG. En el cas de treballs que tinguin diversos autors, l’import del premi es repartirà entre tots ells.

 

Bases Premi TicBages

 

PÍNDOLES FORMATIVES

 

L’associació programa formacions que les empreses associades han manifestat tenir-hi interès. Poden ser noves eines de treball i metdologies, tendències en tecnologia, etc. Aquestes poden ser impartides per empreses membres de l’associació de manera que es comparteixen recursos de la mà del personal especialitzat o bé, a càrrec de formadors aliens a TIC3.

Si t’interessa proposar alguna formació, posa’t en contacte amb nosaltres a través de info@tic3.cat

 

JORNADES TECNOLÒGIQUES

 

Es debat de temàtiques, oportunitats empresarials i temes d’interès relacionats amb els àmbits d’actuació de TIC3 on es convida a algun expert sobre el tema i s’amenitza amb un dinar, tast de vins, olis, etc.