Beques per a noies en l’àmbit Tic

Beques per a noies en l’àmbit Tic

SmartCAT i Ubiqum ofereixen beques per a la formació de noies en l’àmbit TIC.

 

 

En commemoració del Dia Internacional de les Nenes a les TIC que se celebra avui a més de 160 països de tot el món, l’estratègia SmartCAT de la Generalitat de Catalunya i Ubiqum Code Academy presenten les beques “Women Who Code”. Es tracta de beques per al curs de Java Web&Mobile Developer que s’imparteix a les instal·lacions del centre formatiu Ubiqum (Barcelona) i que s’adreça exclusivament a noies d’entre 22 i 30 anys que disposin d’un títol universitari i que tinguin un nivell d’anglès mig/alt.

 

Les candidates que compleixin aquests requisits podran beneficiar-se de la beca “Women Who Code” que ofereix un 25% de descompte sobre el preu del curs, valorat en 8.000 euros, i la condició que només pagaran la totalitat de l’import descomptat (6.000 €) quan hagin acabat el programa de formació i trobin feina com a Desenvolupadores Web.

Durant l’any 2018 s’ofereixen 10 beques “Women Who Code”, a raó d’una per mes.

 

https://www.ubiqum.com/es/women-who-code/

 

Més informació i sol·licitud de la beca