Tic Bages visita Pimec Catalunya Central

Tic Bages visita Pimec Catalunya Central

Una delegació de TIC Bages es reuneix amb Pimec Catalunya Central.

 

 

Una part de la junta de TIC Bages representada per Gemma Rojas, Jordi Cabanes i Joan Oliveras es van reunir i entrevistar amb Pimec Catalunya Central. En concret, va ser amb el seu president, Esteve Pintó, el president de Pimec Jove, Sergi Macià i amb Montse Ficapal.

 

En la trobada es van abordar les diferents inquietuds que tenen les empreses bagenques vers les TIC i com les afronten.

 

Un apunt especial va ser per a la integració de la tecnologia a les empreses. Aquest capítol sovint és vist com una despesa i no com una fórmula d’inversió per millorar la competitivitat i garantir el futur de la companyia.

 

Per fer front aquesta problemàtica, les dues entitats vam acordar elaborar un cens de les empreses del Bages que es dediquen a les TIC i també de les que en puguin fer ús o requerir-les. Un cop s’hagi fet el cens, es confeccionarà un pla de treball i col·laboració amb l’objectiu d’implantar les noves tecnologies a les empreses per poder-ne millorar la productivitat i l’eficiència.