Els premis El Pou.cat premien un associat a Tic Bages

Els premis El Pou.cat premien un associat a Tic Bages

El Pou de la Gallina premia un associat a TIC Bages.

 

Dos associats a TIC Bages, van ser nominats als premis de la revista El Pou de la Gallina

 

La revista El Pou de la Gallina ha nominat dos associats de TIC Bages al guardó de Manresà del Pou 2018,  emmarcat als premis Oleguer Bisbal i que reconeix per votació popular al millor entrevistat per la revista. El premi es concedeix per votació popular a través d’Internet: http://www.elpou.cat/oleguerbisbal

 

Els nominats van ser l’enginyer i empresari Gabriel Prat de l’empresa Selba i l’empresari informàtic Josep Olivet de l’empresa Altecom-Fibracat.

 

Finalment el premi se’l va endur en Josep Olivet de Fibracat.

 

TIC Bages felicita els dos associats per ser entre els candidats al premi i molt especialment al guanyador Josep Olivet i també en detallem l’activitat de les seves empreses.

 

 

Selba, SL

 

SELBA SL és una empresa fundada el 1992 a Manresa i està dedicada al disseny i a la fabricació d’equips electrònics i industrials. En el seus orígens, l’empresa portava la seva activitat en un local al centre de Manresa. Va ser el 1992, quan el seu creixement i la necessitat d’incrementar la capacitat productiva es va traslladar a les seves instal·lacions actuals al polígon de Salelles II, on ocupa una superfície de 1.200 metres quadrats.

 

Des del 2007 SELBA compta amb la certificació ISO9001 que concedeix TÜV Product Service GmbH.

 

Els principals productes de desenvolupament propi de l’empresa són centrals de càrrega per a vehicles elèctrics o híbrids i un sistema de posts SOS de carreteres.

 

 

Altecom- Alta Tecnologia en Comunicacions, SL

 

Altecom ofereix un accés a Internet d’alta velocitat gràcies a la seva pròpia xarxa a la demarcació de Barcelona, que consta de més de 2.000 quilòmetres. També compta amb una xarxa Internacional d’interconnexió que facilita l’entrada de les empreses al món de les noves tecnologies de la comunicació.

 

D’altra banda, la firma manresana, sota la marca Fibracat, ha implantat la seva pròpia xarxa de fibra òptica de gran capacitat a Manresa i poblacions del Bages, fet que li han donat un elevat creixement com a empresa. A més, compta amb un ambiciós pla d’expansió per als propers anys.