Noticies Sinergia

Noticies Sinergia

Et demanem que dediquis només deu minuts per participar en el “Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya”.

 

 

Participa en el baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2018

 

La teva col·laboració és de vital importància perquè es tracta d’una anàlisi quantitativa per conèixer l’estat del sector de les tecnologies de la informació i la comunicació, amb l’ambició i l’objectiu de projectar  una mirada a llarg termini dels reptes i la visió de futur del sector. La teva col·laboració tindrà premi: rebràs de forma gratuïta el resultat de l’estudi en format digital

El baròmetre el porta a terme el Cercle Tecnològic de Catalunya, el CTecno, i aquest és el desè any consecutiu que es realitza. L’estudi té un gran valor de context sectorial perquè a més de les empreses amb oferta del sector TIC també hi ha les empreses de demanda del sector. Això permet donar a l’estudi una àmplia visió de l’evolució del conjunt del sector.

 

Per respondre el qüestionari tan sols has d’accedir a l’enllaç que et correspongui:

 

Si sou una empresa del sector TIC, és a dir una empresa que proveeix productes o serveis tecnològics, responeu si us plau l’enquesta d’oferta:

 

https://www.research.net/r/Barometre_CTecno_Oferta

Enquesta oferta

 

Si pel contrari, sou un empresa d’un sector que necessita proveir-se de productes i serveis tecnològics, responeu l’enquesta de demanda:

 

https://www.research.net/r/Barometre_CTecno_Demanda

Enquesta demanda

 

T’informem que l’enquesta té una durada de 10 minuts i que durant tot el procés de l’estudi es garantirà la confidencialitat de les respostes.

 

I recorda que els organitzadors de l’estudi garanteixen la confidencialitat de les dades.