Formació en ciberseguretat

Formació en ciberseguretat

 

La formació sobre ciberseguretat de TICBages ja té dates. Es farà els dijous 14, 21 i 28 de març, de 3 a 7 de la tarda, a les instal·lacions de la l’EPSEM, que també col·labora en l’organització.

En les diferents jornades es posarà l’èmfasi en aspectes molt diversos però en els quals cal ser especialment curós a l’hora d’adoptar mesures de seguretat. Així, s’abordarà temes a tenir en comptes, a nivell general en les connexions a Internet i les bones pràctiques que s’han d’adoptar per evitar sorpreses desagradables. Però també es tractarà la seguretat en dispositius mòbils, en els ordinadors, en l’Internet de les coses i també com protegir les dades persones.

D’altra banda també aprendrem com procedir quan ens trobem davant d’incidents que comprometin la seguretat de les nostres connexions o hagin causat problemes i també veurem com es fa una auditoria de xarxes.

Finalment, també es portaran a terme exercicis pràctics per veure com portar a la realitat els diferents continguts que s’impartiran al llarg de les tres sessions.

La formació serà grauïta per als socis de TICBages gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa.

Inscripcions en aquest link: http://www.inscriu.me/ca/ciberseguretat