C/ Pompeu Fabra nº 13 1º 9ª
08241 – Manresa (Barcelona)
T. (+34) 938 722 999
inforserveis@inforserveis.es

www.inforserveis.es | www.cloudactivereception.com 

 

Visita el web

 

 

Inforserveis, SL és una empresa de programari amb més de 30 anys d’experiència desenvolupant solucions digitals per al sector de l’automoció. Compta amb un equip de més de 40 professionals que desenvolupen els projectes CAR (Cloud Active Reception) i _isAuto, tots dos líders en el seu sector. 
Missió:
Inforserveis vol facilitar el dia a dia a les empreses del sector de la postvenda de l’automoció (tallers i/o concessionaris, propis o pertanyents a grans grups) i als seus clients mitjançant una solució holística multimarca. Aquesta millora la gestió dels processos per mitjà d’eines atractives i amb totes les funcionalitats necessàries per a millorar la rendibilitat dels negocis.
Visió:
Aconseguir ser un referent mundial en l’àmbit de l’automoció, aportant les millors eines per al sector en tots els seus vessants i tipologies: la postvenda, la gestió de flotes de rènting o gestió d’importadors i tallers; des de cotxes fins a vehicles agrícoles, passant per camions, bicis i motocicletes.
Valors:
Compromís, proximitat i innovació.

 

Especialització vertical: tallers i concessionaris, sector de l’automoció en general.

 

Especialització tecnològica: eines de gestió per a entorns Windows, Linux, Android i altres. Impulsar l’ús de les noves tecnologies a concessionaris i tallers aprofitant les eines i els dispositius que proporcionen mobilitat i emmagatzematge d’informació al núvol.

 

Producte propi: CAR i _isAuto.