Premi TIC Bages

L’associació TIC Bages té entre els seus objectius promocionar l’enginyeria de Sistemes TIC. Per aquest motiu, de forma anual, convoca el premi al millor Treball Final de Grau (TFG) dels estudis d’Enginyeria de Sistemes TIC en col·laboració amb l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EOSEM) de la Universitat Politècnica de Catalunya. Amb el guardó es vol estimular la realització de TFG d’alt nivell, creatius i innovadors, i promoure l’acostament entre la universitat i les empreses del sector TIC de la Catalunya Central.

 

Qui pot participar-hi?


Hi poden participar els estudiants d’Enginyeria de Sistemes TIC que han superat la defensa del seu treball de final de grau durant el curs acadèmic actual.

 

Quan es convoca?


La convocatòria del premi es fa de forma anual, entre els mesos de setembre i octubre. El premi es lliura durant l’acte de graduació de les promocions actuals de l’EPSEM.

 

Premi


Es concedeix un premi de dinerari de 1.000 euros. També es lliura un diploma per a l’autor o autors del TFG i un diploma per al director o directors del treball. En el cas dels treballs realitzat per més d’un autor, l’import del premi es reparteix entre tots.

 

 

 

Bases Premi TIC Bages 2019